+597-8903913 info@doesuriname.com

JongDOE

Jong- DOE, de kern bestaande uit veelal de jongste leden van DOE

De jongeren die momenteel actief zijn binnen Jong- DOE hebben op 25 november 2013 een stand bemand in de palmentuin, waarbij zij door middel van hun verschillende talenten hebben geprobeerd geld in te zamelen voor de partij. Als 1e project van de huidige jong- Doe was de fundraising geslaagd!

Vervolgens heeft het nieuw bestuur voor het eerst haar gezicht aan de DOE leden laten zien op de jaarafsluiting van DOE in december 2013. Daar is zij verwelkomd geworden door de partij en aangemoedigd haar krachten te blijven geven aan DOE.

Jong- DOE heeft niet stil gezeten in 2014. De jongeren hebben een jaarprogramma opgesteld en gestemd op het volgende bestuur voor Jong- DOE, namelijk:
Bryan Boerleider als voorzitter, Idris Fredison als ondervoorzitter, Kimberley Brandon als secretaresse, Wendy Boerleider-Helstone als 1e penningmeester.

Op 19 september organiseerde Jong- DOE een politiek cafe. Deze boeiende discussie- avond vond plaats te ‘Ons Huis’ onder de titel “Werkloosheid onder jongeren”. Het panel bestond uit vertegenwoordigers van uitzendbureau Flexible, De Oplossing, het Ministerie van ATM, Stg. Rumas en PADF Kari Yu. Middels een minibeurs ter informatie verschaffing omtrent arbeid in Suriname was de avond afgesloten.

En in 2015 hebben leden van jong- DOE verschillende interviews afgelegd, die via verschillende media beluisterd konden worden en hebben die op 14 maart 2015 ook geparticipeerd aan een jongeren politiek debat, georganiseerd door ‘boks.sr’. Verder krijgen de jongeren geregeld politieke scholing van de ondervoorzitter, mw. Marlyn Aaron, om zodoende de partij op waardige wijze te kunnen vertegenwoordigen en de algemene ontwikkeling te bevorderen.

Jong- DOE tracht meer projecten uit te voeren ten einde een actieve/ creatieve bijdrage te leveren aan het bewustmaken van jongeren, dat wij (jongeren van vandaag) moeten zorgen voor gezonde/ ‘schone’ politiekvoering in de toekomst. Hiervoor roepen wij alle jongeren op om hun krachten te verlenen aan zo’n prachtig doel!

De vergaderingen worden tweewekelijks op de zaterdag gehouden te DOE- kantoor.

Contactnummer:
Bryan Boerleider: +597 876-0243
DOE- kantoor: +597 890-3913/ 49 17 01